2010. április 29., csütörtök

Köszönjük Uram, hogy a hét kezdetén áldhatunk Téged. Szeretnénk dicsôíteni Uram a nevedet. Hálát adni mindenért, amit eddig adtál és áldani azért, amit ezen a héten adsz. Kérlek, nyisd meg a szívünket, segíts érteni igédet, hogy szólhass velünk. Áldj meg mindjárt most itt az első reggelen. Ámen


Köszönjük Uram, hogy az elsô reggelen elmondtad, hogy mire teremtettél minket, és addig nem nyugszol, amíg valósággá nem lesz, hogy ez a mi boldogtalan, nyomorult életünk boldog emberré válik. Áldunk Uram, hogy ezzel a programmal, céllal hoztál ide. Kérlek, segíts, Rajtad nem múlik, Te elvéreztél ott a Golgotán. Most már csak rajtunk múlik. Segíts Úr Jézus engedelmesen lépni a gondolataid szerint. Ámen.


Köszönjük Uram, hogy az énekben is Téged áldhatunk. Add meg nekünk azt a kérésünket, hogy ettől kezdve az életünk igazán célegyenest futhasson. Köszönjük, hogy ezt akarod, hogy erre biztattál egész héten. Kérünk, áldj meg, és amit még akarsz, add meg Igéden keresztül. Álld meg ezt a napot, hogy úgy mehessünk el innen, mint akik már valóban ráálltak a Te futópályádra, és célegyenest futnak. Ámen.


Köszönjük Uram, hogy az irgalom királyi székéhez járulhatunk. Köszönjük, hogy minden bűnünkért, minden engedetlenségünkért folyt a vér. Kérünk, hogy ezen a héten odataláljunk igazán a keresztedhez. Biztos, hogy az ördög mindent megtesz, hogy ez ne így legyen. Kérlek, könyörülj rajtunk, és légy segítségül. Ámen.


Köszönöm Uram, hogy ezen az utolsó napon még röpülni taníttottál bennünket. Kérünk, áldj meg, hogy hadd vegyünk Tőled erőt most az igében, a beszélgetésekben, az imádságban, az úrvacsorában. Áldd meg az otthonunkat, ahová majd röpülünk, és kérünk, segíts, hogy úgy érkezzünk haza, hogy majd családtagjaink is megismerhessenek majd Téged. Ámen.


Köszönjük Uram, hogy hihetjük, hogy lenézel ránk. Nemcsak így mindnyájunkra, hanem egyenként mindenkire. Köszönjük, hogy ezen a héten mi is visszanézhetünk Rád. Segíts Úr Jézus, hogy találkozhasson Veled a szemünk, és találkozhassunk Veled igazán. Add meg ezt nekünk Igéd és Lelked által, hogy valami új kezdődhessen bennünk. Ámen.


Köszönjük Uram, hogy ismersz. Látod a kapkodó szemünket, amelyik mindig másra figyel, amelyik emberekre néz, hogyan néznek rám, mit szólnak hozzám. Úr Jézus, kapkodó tekintetünk hadd nyugodjon most meg rajtad. S hadd maradjon csak rajtad, egész napon át. Áldj meg minket, hogy olyan élet kezdődjék bennünk, ahol a szemünk, a hitünk, megnyugszik Terajtad és Rajtad is marad életünk utolsó leheletéig. Ámen.


Köszönjük, Uram, hogy lassan már világosodik, hogy milyen mérhetetlenül szeretsz bennünket. Hadd áldjunk mindenért, amit eddig adtál, mondtál, cselekedtél. Kérünk, hogy ez a szeretet hadd vonzzon oda bennünket hozzád. Segíts, hogy minden akadályon, ellenálláson keresztül közeledbe jussunk. Áldd meg ezt a napot, el ne múljon úgy, hogy ne egészen, és ne igazán a Tieid legyünk. Ámen.


Köszönjük Uram, hogy ma újra átélhetjük, mibe került Neked a kereszt. Hadd álljon majd előttünk, amikor megyünk az úrasztalához. Hadd éljük át újra, hogy mindent odaadtál értünk. Hadd tudjuk venni Tőled a bocsánatot a múltunkra és az erőt az előttünk levő útra. Áldj meg így minket Uram, hogy lehessünk ott, ahova megyünk, sok ember számára élô víznek forrása. Ámen.


Köszönjük Uram mindazt, amit eddig mondtál. Köszönjük, hogy ma reggel is ezzel kezdhetjük a napot, hogy áldjuk nevedet, és hálásak lehetünk mindenért, amit mondtál, tettél eddig az életünkben. Kérünk, folytasd bennünk a munkádat. Segíts, hogy úgy mehessünk el, mint akiket valóban feloldoztál. Áldj meg így bennünket. Ámen.


Köszönjük, Urunk, hogy hallottad, amit az énekben mondtunk. Úr Jézus, segíts, hogy meg is tehessük, hogy tudjunk örömmel bemenni a Te országodba, a Veled való közösségbe. Kérünk, áldj meg mindnyájunkat, és tedd igazzá, ezt az éneket, hogy minden megtörténhessen velünk, amiért idehoztál, amit elterveztél. Áldd meg ezt a napot! Ámen.


Köszönjük Urunk, hogy ma is fogsz kopogtatni, zörgetni a szívünkön. Kérünk, mutasd meg, mit jelent számunkra az, ha valóban megnyitjuk előtted az ajtót. Nagyon köszönöm Úr Jézus, hogy ezt ma meg lehet tenni. Kérünk azért, hadd mehessünk innen majd Veled tovább. Ámen.

Nincsenek megjegyzések: