2010. április 29., csütörtök

Hadd áldjunk Uram, hogy ma visszamehetünk az orvoshoz. Kérünk, segíts, hogy megtaláljuk az utat Hozzád. Kérünk, hogy Te mondhasd ki a diagnózist felettünk, és mutasd meg a gyógyulás útját. Ámen.


Hadd áldjunk Uram, hogy szóltál hozzánk egész héten keresztül. Köszönjük, hogy most is szólni kívánsz hatalmas, teremtő szavaddal. Kérlek, teremts meg bennünk mindent, ami még hiányzik ahhoz, hogy tudjunk követni. Arra kérünk, mondd ki döntő szavadat felettünk, hogy "legyen". Kérünk, hogy lehessen új életünk. Ámen.


Hadd kérjünk Uram, hogy Igéd ítéljen most bennünk mindent kárnak és szemétnek, ami belőlünk való, ami testi. Kérünk, hogy ne csak a bálványokat, hanem a magaslatokat is döntsük le. Úr Jézus! Had legyen egyetlen magaslat az életünkben, a Golgota, és a kereszted. Segíts most is elválasztani a jót a hitványtól. Ámen.


Hálát adunk Úr Jézus, hogy ismerhetünk, és jöhetünk hozzád, mert te vagy az egyedüli, aki megoldhatod az életünket. Hadd tudjunk hozzád kiáltani, Téged kérni, várni. Cselekedd meg bennünk, amiért ide hoztál. Áldj meg minket nevedért. Ámen.


Hálát adunk Uram a ma reggelért, minden eddigi szavadért. És hálát adunk azért, amit most fogsz mondani. Kérünk, nyisd meg a fülünket, szívünket. Segíts, hogy értsünk. Nagyon kérünk, Uram, hogy végy el minden akadályt, ami akadályozna abban, hogy megértsük Igédet, és az abban hozzánk szóló szavadat. Köszönjük, hogy meghallgatsz. Ámen.


Hálát adunk Uram, az egész hét minden szaváért, amit hozzánk szóltál. Köszönjük Igédet, köszönjük, amit megérthettünk belőle. Áldunk azért, hogy még ma is szólni kívánsz. Kérünk, Urunk, hadd érjen egészen a szívünkig, és hadd maradhasson meg bennünk az igéd. Ámen.


Hálát adunk Uram az Igéért, amin keresztül már eddig beszéltél velünk. Segíts, hogy most is megértsük mondanivalódat. Úr Jézus, hadd jusson ne csak a fülünkig, hanem a szívünkig szavad. Ámen.


Hálát adunk Uram az új napért, az új reggelért. Köszönjük, hogy kérhetünk, áldj meg minket, hogy megérthessük igédet. Hadd halljunk szót a szádból. Áldj meg minden mondatot, amelyen keresztül beszélsz hozzánk. Légy közöttünk, neved dicsőségére. Ámen.


Hálát adunk Uram, azért, hogy Te vagy a hajnali fény. Látod, hogy ebben a sűrű sötétben, ami ebben a világban van, nem tudunk eligazodni. Nem tudjuk, mi a jó és mi a rossz. Kérünk, hogy világíts! Kérünk, hadd lássunk Téged, és rajtad keresztül mindent helyesen. Álld meg így most számunkra az Igét, és kérünk, hogy légy közöttünk. Ámen.


Hálát adunk Uram ezért az új napért. Köszönjük mindazt, amit belehelyeztél. Kérünk, had találkozzunk ma igazán Veled. Hadd halljuk meg szavadat, és hadd értsünk meg Téged. Ámen.


Hálát adunk Uram, hogy azért hoztál ide bennünket, mert az életünkben, családunkban, környezetünkben meg akarod valósítani a Te uralmadat, királyságodat. Kérünk, hogy áldd meg ezt a hetet, és kezd el rajtunk, hogy hadd vihessük tovább aTe országodat ebbe a világba. Ámen.


Hálát adunk, Uram, hogy ezen a reggelen áldhatjuk nevedet. Köszönöm, hogy ezzel kezdhetjük a napot, dicsőítéssel, hálával, magasztalással. Segíts, hogy egyre jobban megértsük, miért kell dicsérnünk, miért szabad és lehet hálát adnunk. Teremtsd meg szívünkben az örömöt, a békességet és a hálát. Ámen.

Nincsenek megjegyzések: