2015. július 14., kedd

Imádott Uram, Jézusom, Krisztusom, vágyom Szent Színed látására! Jobban, mint rab a szabadulásra, mint magzat a megszületésre, mint kitikkadt szarvas a hűs forrás vizére! Mikor láthatom meg Arcodat, én hőn imádott Isteni Hitvesem, Mesterem, Megváltóm, örök Főpapom? Olthatatlan szomjat adtál a lelkembe Magad iránt. Minden Szentáldozás csak fokozza bennem ezt a vágyat. Tudom, hogy itt a földön egyszer mindennek vége lesz. Az én életemnek is. Ó mennyire vágyom rá, hogy az életemet adjam Érted! Csak egyet kérek Tőled, Mindenható, Megváltó Istenem: őrizz meg a bűntől, hogy soha meg ne bántsalak Téged! Add kegyelmedet, hogy mindhalálig kitartsak az Irántad való szeretetben és hűségben! Ezt kérem Tőled, ó hőn imádott drága Szent Megváltóm, és hiszem, hogy megadod, hisz ez a Te akaratod. Ámen.”

2015. július 13., hétfő

Golgota: Rám találtál (Itt állok házadban...)

Jézusom szeretlek! Csak a Tiéd akarok lenni! Csak Neked akarok szolgálni! Kérlek, foglalj le Magadnak engem! Ne engedd, hogy elkalandozzanak a gondolataim! Irányítsd azokat mindig csak Rád, és tedd õket patyolat tisztává! Mert a gondolat az elsõ, amit követ a szó, vagy a tett. Tégy engem Neked tetszõ gyermekeddé, hogy megõrizzem Benned a szent tisztaságot gondolatban, szóban és cselekedetben! Mindig csak Rád gondoljak, Rólad beszéljek, és Téged szolgáljalak! Segíts engem, hogy megfeleljek minden elvárásodnak, és így fokról fokra tökéletesedjek Benned! Ó imádott Jézusom! Minden bölcsesség forrása! Te Magad vagy a tökéletes Szentség, Aki saját Testeddel és Véreddel táplálsz minket. Tégy bennünket Neked szentelt örök áldozattá, hogy mi is átváltozzunk a Te képmásoddá, amiképp a kenyér és a bor a Te Testeddé és Véreddé változik át minden Szentmisében. Tégy minket Neked szentelt örök áldozattá, hogy Téged szolgálva, mi is élvezetes, jó gyümölcsöket teremjünk a Te mindnagyobb dicsõségedre, mind a magunk, mind embertársaink öröküdvösségére. Ámen.”

2015. július 12., vasárnap

„Jézusom, kérlek, fogadd el az áldozatot a szegény bűnösök megtéréséért! Drága Szent Véredre és kereszthalálodra kérlek, ments meg minden lelket a pokol tüzétől, az örök kárhozattól!”