2011. augusztus 17., szerda

Ima, hogy elengedjétek félelmeiteket

Oly sok gyermekem imádkozik különleges szándékokért. Mindegyiket egyenként meghallgatom. De amikor egy számotokra nagyon fontos dologért Hozzám imádkoztok, el kell engednetek félelmeiteket. A félelem nem Tőlem származik. Ez a sátántól származik, hogy gyötörhessen benneteket. Nem tudjátok ezt megérteni? Amikor féltek valamitől, amiről úgy érzitek, hogy az életeteket uralja, akkor minél jobban féltek, annál jobban meggyűlik a probléma.
Csak, amikor magatokba szálltok, és ezt mondjátok Nekem: „Jézusom, teljes bizalommal adom át Neked minden aggodalmamat ebben a kérdésben, hogy gondom most már a Tied legyen, hogy ezt Legszentebb Akaratod szerint Te oldd meg.” csak akkor lesz béke elmétekben (szellemetekben). Ez az, amit Én bizalomnak nevezek, gyermekeim.

2011. augusztus 15., hétfő

Ima, hogy képesek legyünk meglátni, hogy ezek az Üzenetek Isteni Eredetüek

Atyám, most felhívja mindazok figyelmét, akik először olvassák ezeket az üzeneteket: Nektek figyelmesen kell elolvasnotok minden egyes üzenetet. Aztán imádkozzatok a Szentlélekhez, azért a kegyelemért, hogy képesek legyetek felismerni, hogy ezek az üzenetek isteni eredetűek. Nyissátok meg szíveteket, hogy befogadhassátok Szavamat. Érezzetek Engem a lelketekben, miközben a következőt kéritek Tőlem:
„Jézus, ha ez tényleg isteni eredetű (valóban Te szólsz hozzánk), kérlek, áraszd el lelkemet szereteted jelével, hogy elismerhesselek annak, Aki Vagy. Ne engedd, hogy a hazugságok megtévesszenek engem. Mutasd meg nekem inkább Irgalmasságodat, azáltal, hogy megnyitod szemeimet az igazságra és a földi új Paradicsomod ösvényére.”