2016. február 7., vasárnap

„Ima megbocsátó irgalomért.”

„Jézus, Te ott függsz a keresztfán. Onnan kiáltasz, szomjazom! Az én nyomorult, bűnös lelkemre szomjaztál, és mindazokéra, akik a világ végéig fognak élni. Könyörgök minden emberért, akik még nem ismernek Téged, és keresik a boldogságot az élvezetekben, és függőségekben tobzódnak. A sátán csapdájában vergődnek, és nem találnak kiutat.

Jézusom Te mondtad: „Az aratni való sok, de a munkáskéz kevés.” Küldj munkásokat az aratásba! Most azokért imádkozom, akik nem jutnak el a templomba. Kérlek, küldj hozzájuk igehirdetőket, akik lelki táplálékot adnak nekik, akik fényt gyújtanak számukra a sötétben, és megismertetnek velük Téged, a világ Világosságát. Ó, Jézusom, kérlek, adj nekik hitet, reményt és szeretetet! Ezt a három Isteni erényt, ami által nem veszhetnek el.

Jézusom! Te vagy a világ Világossága. Te hoztad el nekünk az örök élet Igéjét. Te váltottál meg bennünket a keresztfán. Kérünk Téged, add meg a kegyelmet, hogy minden lélek megismerjen és szeressen Téged, és engedelmeskedjen törvényeidnek. Ámen.”