2014. október 3., péntek

„Imádott Jézusom! Szeretlek, imádlak Téged mindenek fölött! Leborulva kérlek, add meg, amire oly nagyon-nagyon vágyom! Add, hogy színről színre, lepletlen lássam Arcodat! Add, hogy imádjalak Téged, én Uram, Istenem, hőn imádott egyetlen Mindenem! Már nagyon vágyom Hozzád! Te vagy az egyetlen, Aki csillapítod szomjamat. Szent Tested és Véred vétele betölti lelkemet. Csak Téged vágylak látni, hallani, imádni egy egész örökkévalóságon át! Kérlek, töltsd be vágyamat, amely elemészti lelkemet! Akkor, amikor Te akarod. Úgy, ahogy Te akarod. Minden vágyam az, hogy Veled legyek egyesülve egy egész örökkévalóságon át. Kérlek Jézusom, teljesítsd be ezt a hatalmas vágyat, amelyet Te adtál a szívembe! Hisz Te mondtad: „Atyám országában sok hely van. Atyám, azt akarom, hogy akiket Nekem adtál, ott legyenek, ahol Én, és lássák dicsőségemet.” Imádott Istenem, Megváltóm, Hitvesem! Szomjazom Szent Színed látására! Teljesítsd be szívem hatalmas vágyát! Te, Aki Mindenható örök Megváltó Isten vagy, Te megteheted, és hiszem, hogy megteszed. Ámen.

„Ó Jézusom, bocsásd meg bűneinket! Ments meg minket a pokol tüzétől, és vidd a mennybe a lelkeket, különösen azokat, akik legjobban rászorulnak irgalmadra! Ámen.”

2014. október 2., csütörtök

A Keresztes Imahadjárat 169. Imája: Azok üdvösségéért, akik elutasítják Krisztust

Drága Jézus, Együttérzésedre és Irgalmadra hivatkozva könyörgöm Hozzád azok üdvösségéért, akik elutasítottak Téged;
Akik tagadják Létezésed;
Akik tudatosan ellenszegülnek Szent Szavadnak, és akiknek keserű szíve megmérgezte lelküket Istenséged Fényével és Igazságával szemben.
Irgalmazz minden bűnösnek.
Bocsáss meg azoknak, akik a Szentháromságot káromolják, és Segíts nekem, hogy a magam módján, és személyes áldozataim által Szerető Karjaidba vigyem mindazokat a bűnösöket, akiknek a legnagyobb szükségük van a Te Irgalmadra.
Megígérem Neked, hogy gondolataim, cselekedeteim és kimondott szavaim által a legjobb tudásom szerint foglak Téged szolgálni Küldetésedben, az Üdvösség Küldetésében. Ámen.

2014. október 1., szerda

Ajánld fel magadat Nekem tetsző örök áldozatul! E szavakkal imádkozz: “Hőn imádott Jézusom! Te ott függsz a keresztfán. A Véred ömlik. Már a halál hideg verítéke folyik végig Testeden. Tested még egy utolsót vonaglik. Felkiáltasz: szomjazom! Kiáltásod fülembe hasít. Rám szomjazol, és én igent mondok Neked. Nézd, itt vagyok. Tőled kaptam az életemet. Visszaadom Neked. Tégy velem úgy, ahogy kedves Neked. Nézd, a Tiéd a testem, lelkem. Ha Te úgy akarod, legyek Neked szentelt örök áldozattá. Vedd életemet akkor, amikor akarod. Oltsd ki mécsesem lámpását úgy, ahogy Te akarod. Csak egyet kérek Tőled, gyújtsd lángra szívemet Irántad való szeretetre, hogy amit most nagylelkűen felajánlottam, azt tettekre is tudjam váltani. Kérlek, add nekem a Te szeretetednek azt a fokát és érzületét, hogy úgy szeresselek Téged életem végóráján, ahogy Te szerettél engem, amikor értem a keresztfára mentél. Megadom, amit kértél. Vég nélkül fogsz örvendezni szentjeim sorában. Megáldalak téged megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2014. szeptember 30., kedd

Jézusom bízom Benned. Te gondoskodj, Te cselekedj!


“Jézusom, már nem bírom tovább. Átadom Neked. Bízom Benned. Te gondoskodj, Te cselekedj, kérlek. Köszönöm, hogy átveszed terhemet, és köszönöm, hogy Te nem kérsz tõlem egyebet, csak annyit, hogy bízzak Benned, és újra meg újra átadjak Neked mindent, és mindenkit úgy, ahogy van, és Te megoldod sorsunkat, mert Te mindenható, szeretõ, gondviselõ Istenünk vagy, Aki mindent a javunkra fordítasz. Köszönöm, hogy te megtiltottad, hogy aggódjunk, és felajánlottad mindenhatóságodat, hogy adjunk át Neked minden terhünket. Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Ujjongó szívvel adok hálát mindenért, amit megadsz, és mindazért, amit nem adsz meg. Határtalanul bízom Benned. Hiszem, hogy Te mindig megadod mindazt, ami az üdvösségünkre válik, és soha nem teszel a vállunkra nagyobb keresztet, mint ami elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy elnyerjük általa az üdvösséget.”




“Jézusom, tudom, hogy tökéletlen féreg, nyomorult bûnös vagyok, de köszönöm, hogy Te így is szeretsz, és elfogadsz Engem. Köszönöm, hogy engem is lélekhalásszá teszel, mint egykor az egyszerû halászokat. Mert nem a tudás és a mûveltség számít, hanem csak a hit és a szeretet. Köszönöm Uram a lehetõséget, hogy Téged követhetlek, és szolgálhatlak. Kérem kegyelmedet, hogy ebben mindhalálig kitarthassak a Te nagyobb dicsõségedre.”



Köszönöm Uram, hogy Te ennyire nagyon szeretsz engem.”

2014. szeptember 29., hétfő

A Keresztes Imahadjárat 168. Imája: Isten Szeretetének Ajándékáért

Ó, drága Atyám,
Örökkévaló,
Legmagasságosabb Isten,
Tégy méltóvá engem Szeretetedre.
Kérlek, bocsásd meg nekem, hogy másokat megbántottam, és bocsáss meg nekem minden rossz cselekedetet,
amellyel fájdalmat okoztam bármelyik gyermekednek.
Nyisd meg a szívem, hogy lelkemben üdvözölhesselek, és tisztíts meg engem minden gyűlölettől, amelyet lehet, hogy mások iránt érzek.
Segíts nekem, hogy megbocsássak ellenségeimnek és elvessem Szereteted magvait mindenhol, amerre csak járok, azok között, akikkel naponta találkozom.
Add meg nekem, drága Atyám, az Állhatatosság és a Bizalom Ajándékát, hogy megvédhessem Szent Szavadat, és így életben tartsam Nagy Szereteted és Irgalmad lángját egy sötét világban. Ámen.