2016. május 12., csütörtök

VILÁGKONSZEKRÁCIÓ JÉZUS KRISZTUS LEGDRÁGÁBB VÉRÉNEK

Ó Végtelen Jóság, a mennynek és a földnek Istene! Jóságodban teremtetted a világot, és amit teremtettél, az mind osztozik jóságodban, lám mindaz, amit alkottál jó! Atyám, szereted kezed művét és megáldod alkotásod. Saját képedre és hasonlatosságodra teremtetted őket, s ugyanakkor megtetted az embert a te templomoddá a földön, de mi mindezt a hűtlenségünkkel köszöntük meg neked. A te nagylelkűségedért és szeretetedért cserébe mi gonoszsággal és bűnnel fizettünk neked. Kérlek, bocsáss meg nekünk, akik vétkeztünk ellened, tudjuk, hogy méltók vagyunk a te ítéletedre.
De vajon megszűnnél e szeretni teremtett világodat? Atyám, íme, a te Fiad, akit halálra ítéltek szeretett gyermekeidért, érdemeiért kérünk, irgalmazz nekünk. Nézd az Ő emberiségért ontatott drága Vérét és bocsáss meg nekünk! Jézus Krisztus legdrágább Vére gyógyítsa meg a világot a bűnök és a vétkek vakságából, és gyógyítsa be mindazokat a sebeket is, amelyeket az erkölcsi romlás okozott! Nyissa meg gyermekeid szemeit és elméjüket, hogy felismerjék az idők értékét. Őrizd meg gyermekeidet hűségesnek a te nevedhez. Jézus krisztus legdrágább Vérének érdemei által tisztítsd meg a világot, annak minden vakságától.
Vess véget a háborúknak, a terrorizmusnak és minden vérontásnak. Védelmezd a gyengéket, az ártatlanokat és a gyermekeket! Jézus Krisztus irgalommal teljes Vére, győzedelmeskedj a nemzetek felett és vezess el minden embert arra, hogy felismerjék megváltásuk árát. Állítsd fel szívükben a te dicsőséged uralmát, ó Jézus Krisztus győzelmes Vére. Lobbants lángra minden szívet a te irgalmas szereteted lángjával! Boríts be minket a te szereteteddel!
Ma önmagunkat és minden embert belemerítjük Jézus Krisztus legdrágább Vérének óceánjába. Az Irgalmasságod trónja elé hozzuk nemzetünket és a világ összes nemzetét, hogy felajánljuk neked, megváltásunk drága árának. Jézus, te vagy a mi reményünk, menedékünk és üdvösségünk. Hűséget és szeretetet fogadunk neked mostantól fogva mindörökké. Megígérjük neked, hogy a te kegyelmed segítsége által előmozdítjuk imádandó véred tiszteletét. Megígérjük neked, hogy védelmezzük az életet és a te országod szolgálatának szenteljük magunkat. Fogadj el és egyesíts minket az Atyával, a Fiúval és a Szentlélekkel! Változtass át minket a te szereteteddel és újíts meg mindent benned, ó Isteni Békítető! Segíts, hogy felismerjük, hogy mindnyájan egy család vagyunk, egy atyánk van, az Isten, és egy örök otthonunk van, a Menny. Állítsd helyre Bábel összezavarodott nyelveit és segíts, hogy az emberiség ismét egy nyelvet beszéljen, a szeretet nyelvét! Legyünk mindnyájan egyek Krisztusban és jöjjön el a béke uralma a földön!
Mosd le a világ szennyét és újíts meg mindent Krisztusban, megváltásunk erőteljes Vére! Győzd le napjaink gonoszságát! Igázd le a sötétség erőit, és taszítsd vissza Lucifert és az ő szolgáit a kárhozat helyére! Hintsd meg a földet és minden embert drága Véreddel, Isteni Megváltó, és üdvözíts minket. Győzd le a sátán csatlósait a népek vezetői között és vess véget uralmuknak! Adj nekünk szíved szerinti pásztorokat, akik vezetik népedet. Törd szét a megkötözések bilincseit Megváltásunk Erőteljes Fegyvere, és építsd újjá városainkat igazságban és szeretetben! Szabadítsd meg népedet a kommunizmus igájából, a hamis szabadságból, a gonosz emberi akarattól és Lucifer gőgjétől! Újítsd meg a népeket szeretetedben, és erősítsd meg városainkat a te neved erejével. Nyisd meg minden ember számára az üdvösség kapuját, és segíts, hogy mindenki elismerjen téged Megváltásunk Árának. Ó Jézus Krisztus legdrágább Vére, te vagy a mi reményünk, megnyugvásunk és üdvösségünk!
Most, amikor felajánljuk önmagunkat Neked, minden embert belemerítjük legdrágább Véred óceánjában. Vonj magadhoz minden embert, hisz mindnyájan tőled függünk, kegyelmedtől, hogy hűségesek tudjunk maradni. Ezért hát kérjük az összes szenteket, az angyali karokat, s mindenek előtt Édesanyádat, hogy járjanak közben értünk. Te általad, Te veled, és Te benned, ó Boldogságos Szűzanya, végezzük most felajánlásunkat. Fogadd el és tökéletesítsd azt az Atya Isten dicsőségéért és a lelkek megmentéséért. Ámen
Mária, Rosa Mystica, a Haláltusát vívó Jézus Krisztus anyja, könyörögj érettünk!
Szent József, Szűz Mária jegyese, könyörögj érettünk!
Szent Péter és Szent Pál, könyörögjetek érettünk!
Szent Mihály, Gábriel, Rafael arkangyal, könyörögjetek érettünk!
Szent Cecília, könyörögj érettünk!

Ima a Kereszt Győzelméért! „piros” imakönyv 92. oldal