2011. november 19., szombat

(3) – Szabadítsátok meg a világot a félelemtől

Drága szeretett leányom, most azzal az imával látlak el benneteket, hogy a világ megszabadulhasson a félelemtől:
„Ó, Uram, Jézus Krisztus, könyörögve kérlek, hogy szabadítsd meg a világot a félelemtől, mely szerető Szívedtől elválasztja a lelkeket.
Azon lelkekért imádkozom, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt, a valódi félelmet fogják megtapasztalni, hogy magukba szállhassanak, megengedvén Irgalmasságodnak, hogy elárassza lelküket, hogy szabadon szerethessenek Téged úgy, ahogyan kellene.”

2011. november 18., péntek

(2) – Ima a globális uralkodókért

Drága szeretett leányom, ma arra sürgetem követőimet, hogy ezt az imát azokért a szegény gyermekekért ajánlják fel, akiket a saját országuk vezetői gyötörnek, azon vezetők, akiknek jelenleg a globális erők parancsolnak, nem Isten.
„Örök Atyám, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevére kérlek, védd meg gyermekeidet az üldöztetéstől, melyet a globális erők gyakorolnak az ártatlan nemzetek fölött.
Azon lelkek bűneinek megbocsátásáért imádkozom, akik ennek a nehézségnek az okozói, hogy alázatos és töredelmes szívvel visszatérhessenek Hozzád.
Kérlek, adj erőt megkínzott gyermekeidnek, hogy elviselhessék ezt a szenvedést, engesztelésül a világ bűneiért, a mi Urunk Jézus Krisztus által. Ámen.”

2011. november 17., csütörtök


(1) – Ajándékom Jézusnak a lelkek megmentéséért

Drága szeretett leányom, kérlek, kérd meg gyermekeimet, hogy imádkozzátok ezeket az imákat most a Nagyfigyelmeztetésig. Követőimet arra kérem, hogy mondják el ezeket az imákat a lelkek megmentéséért, melyeket minden nap adni fogok.

Ez az első ima:

„Ajándékom Jézusnak a lelkek megmentéséért:
Drága Jézusom, Te, aki oly nagyon szeretsz engem, engedd meg nekem, hogy alázatos módon segíthessek neked értékes gyermekeid megmentésében. Légy irgalmas minden bűnössel, függetlenül attól, hogy milyen fájdalmas, amint megbántanak Téged.
Engedd meg nekem, hogy az ima és a szenvedés által segíthessek Neked mindazon lelkek megmentésében, akik esetleg nem élik túl a Nagyfigyelmeztetést, hogy Királyságodban helyet találhassanak melletted.
Hallgasd meg az imámat, ó édes Jézusom, hogy segíthessek megnyerni mindazokat a lelkeket, akikre vágyakozol.
Ó, Jézus Szentséges Szíve megígérem, hogy minden időben hűséges leszek Legszentebb Akaratodhoz.”

2011. november 15., kedd

Ima kérés a Mennyi Atyától

Én, az Atyaisten, a Mennyekből arra szólítom fel gyermekeimet, hogy halljátok meg felhívásomat, amint sürgetve kérlek benneteket, és álljatok fel azonnal! Csatlakozzatok egymáshoz az imádságban, mondván:
„Legmagasságosabb Isten, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében, akit érettünk, szegény gyermekeidért áldoztál fel, hogy megments minket a pokol tűzétől, hallgasd meg imánkat. Fel szeretnénk ajánlani Neked szerény áldozatunkat, elfogadván a megpróbáltatásokat és a gyötrelmeket, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt eszközként szolgáljon minden lélek megmentésében.
Könyörögve kérünk Téged, hogy bocsáss meg azoknak a bűnösöknek, kiknek nehezükre esik a megtérés és add, hogy elfogadják Irgalmas jóságodat, hogy a Te meglátásod szerint hozzák meg azokat a szükséges áldozatokat, hogy a megváltásra méltók legyenek Szemedben.”
Ha ti Hozzám, a mennyei Atyátokhoz, a Legmagasságosabb Istenhez, az Univerzum és az emberiség Teremtőjéhez imádkoztok, meg fogom hallgatni imáitokat és védelmet biztosítok mindazoknak, akikért imádkoztok.