2011. február 15., kedd

Krisztusom, áldalak a megvédő Szentlelkedért és annak gazdag gyümölcseiért! Ámen!


Krisztusom, most nem azt mondom, hogy elég volt az életből, hanem arra kérlek, hogy ragadj meg kegyelmeddel és újíts meg engem a Te Szentlelkeddel. Ámen!


Krisztusom, segíts nekem az evangélium hitéért küzdeni, hogy hu maradjak Tebenned. Ámen


Krisztusom, Te nyitottad meg előttem a menny kapuját. Feltámadásod ablakot nyitott a menny csodálatos világára, áldozatod elfedezi vétkeimet, ígéreted biztosít az örök élet felől, és én boldogan fogadom el a Tőled nyert bizonyosságot. Nehéz életet élünk, sok szenvedésen mentünk át, és minden valószínűség szerint bőven lesz még részünk benne. Nem a Te utaidon jár a mi társadalmunk, semmi jogunk jobb jövőre számítani. De ha bízni tudok benned, könnyűvé válnak a terhek, bátran vállalhatom a nehézségeket, a halálra is nyugodtan, öregségemben örömmel gondolhatok, hiszen nem a pusztulás, hanem az élet vár túl annak kapuján. Köszönöm neked, Megváltóm. Ámen.


Megváltó Jézusunk adj hitet és erőt a mi mindennapjainkhoz. Ámen


Mennyei Atyám! Nehézségek nélküli élet nincs, ezt olykor elfelejtem és kifakadok a terhek súlya alatt, ahelyett, hogy Rád tekintenék, és erőt Tőled kérnék napi küzdelmeimhez. Nem akarok megállni azon az úton, melyen Te vezetsz, hiszen Veled még a falon is átugrom! Ámen


Mennyei Atyánk! Ha szeretnénk különb embernek bizonyulni másoktól, akkor ez a nekik és a közöttük végzett szolgálat által lehetséges. Sőt, úgy kell élnünk, hogy nem gondoljuk különbnek magunkat másoknál, hiszen előtted egyformák vagyunk. Egyformán bűnösök és kegyelemre szorulók. Ennek tudatában szeretnénk a Te dicsőségedre élni! Ámen


Mennyei édes Atyám! Magasztallak gondviselésedért és hűséges kegyelmedért.Ámen


Mennyei édes Atyánk, köszönjük neked, hogy Fiadért kiválasztottál minket, köszönjük végtelen szeretetedet, amelyet életünk minden pillanatában megtapasztalhatunk. Ámen.


Mindenható Isten! Add, hogy gyönyörködni tudjak a te fenségedben és csoda dolgaiban! Ne szűnjek meg hirdetni téged! Ámen!


Mindenható Isten, támassz bennem szíves és buzgó igyekezetet a szentség követésére és áldd meg azt jó előmenetellel. Ámen!


Mindenható Istenem, köszönöm, hogy magányosságomban Te mellém állsz és erősítesz engem . Ámen

Nincsenek megjegyzések: