2010. május 21., péntek

Köszönjük, hogy gyermekeid lehetünk!


Köszönöm, hogy Veled járhatok folyton Drága Mesterem, s hogy szívem mindennap gyönyörködhet benned! Mivel mindennap sok döntést kell hoznunk, igeneket és nemeket, hajlamosak vagyunk rosszul választani. De Te Uram, jól ismered az elménk gondolatait, s szívünk sok-sok titkát! Add, hogy a mi igenünk igen, a nemünk tényleg nem lehessen! Óvj meg minket a rossz döntésektől, hogy mindig a Te tökéletes akaratod szerint tudjunk cselekedni és dönteni. Uram, én csak olyan dolgokat szeretnék cselekedni, mondani, amelyek Neked tetszőek. Olyan döntéseket szeretnék meghozni, amelyek az Igéd szerint valók, s Tőled jövőek. Adj nekem halló füleket, látó szemeket, hogy mindig tudjak figyelni a Jó Pásztor vezetésére, s ne tévelyegjek az úton. S ha néha el is kóborolok, köszönöm, hogy megkeresel, s visszaviszel arra az ösvényre, melyen járnom kell. Ámen!
(Baksa Lívia)


Krisztusunk, segíts minket arra, hogy szent tested tagjai legyünk. Ámen.


Magasztallak, Uram, a népek közt, zsoltárt zengek rólad a nemzetek közt. (Zsolt 57,10)


Maradj velünk Uram, és szenteld meg a Kárpát medence minden lakóját!


Mária Szeplőtelen Szíve, imádkozzál értünk, most és halálunk óráján!


Megváltó Krisztusom! Bevallom neked, hogy életemben magam akartam megszerezni a biztonságot, úgy, ahogy nekem tetszett. Győzz meg, hogy csak tenálad van az igazi megnyugvás és áldásos élet. Tedd a szívemet bizonyossá, hogy vigyázol rám, s nem kell árvának lennem. Ámen.


Megváltó Urunk! Köszönjük minket megelozo, kitartó szeretetedet! Add, hogy tudjunk a te örömhíredbol élni, a szavadnak hinni és bovelkedni. Ne engedd, hogy átaludjuk hívásodat és biztató szavadat! Ámen.


Megváltó Urunk! Ne hagyd, hogy a ránk váró terhek alatt összeroskadjunk! Add, hogy hozzád tudjunk kiáltani segítségért, és ne a magunk erejében bízzunk! Ámen.


Mennyei Atyám, add, hogy ne féljünk belévetni magunkat a te ismereted és szereteted tengerébe, mert ebben a mélységben honol az üdvösség. Ámen.


Mennyei Atyám! Dicsérlek téged, aki az eget és földet teremtetted, akitől minden jó származik. Kérlek, némítsd el bennem az aggodalmaskodást, az elégedetlenséget, és emlékeztess atyai jóságodra. Add, hogy gyermeki hittel és bizalommal tudjak hozzád fordulni. Add, hogy meglássam szeretetedet és nagyságodat, s ezáltal a nehéz könnyűvé, a lehetetlen lehetségessé váljon. Ámen.


Mennyei Atyám, Jó és Irgalmas Atya, Neked ajánlom fel magamat, Neked ajándékozom magamat!

Nincsenek megjegyzések: