2015. május 3., vasárnap

„Hőn imádott Megváltó Jézusom! Leborulok szent lábaidhoz, úgy siratom minden bűnömet, és bocsánatot kérek Tőled az összes bűnért, amelyeket a világon elkövetnek.
Jézusom, köszönöm, hogy Te személyes kapcsolatban állsz mindazokkal, akik keresnek Téged. Köszönöm, hogy Te vezetsz minket a Feléd vezető úton. Köszönöm, hogy Te mindig velünk vagy. Köszönöm, hogy Magadra vetted a mi bűneinket, és meghaltál értünk, hogy megszerezted nekünk az örök életet.
Jézusom! Most, amikor egyre nehezebb lesz Téged követni, mert a sátán ezer meg egy csapdát állít elénk, most még erősebben hiszek a Te mindenhatóságodban és végtelen szeretetedben, hogy megmented a mi lelkünket, és megadod nekünk a tisztán látást, hogy melyik úton járjunk, ahol Rád találunk, és Téged követünk.
Jézusom! Imádott Királyom! Tudom, és hiszem, hogy a sátán csak annyit tehet, amennyit Te, az Isten megengedsz neki. Hiszem, hogy minden rosszból jót hozol ki, és mindent a mi üdvösségünkre fordítasz. Kérlek Uram, adj nekünk, keresztényeknek erős, tántoríthatatlan hitet, hogy keményen szembe szálljunk a sátánnal, és kitartsunk Melletted, ha kell, életünk feláldozása árán is! Ehhez add meg nekünk erősítő kegyelmedet és áldásodat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Nincsenek megjegyzések: