2010. április 14., szerda

Igen Uram hála és dicséret azért, hogy kiválasztottál minket arra, hogy a tieid legyünk. Hogy a te dicsőségedet hirdethetjük, és szolgálhatunk neked. Hála fiadért akiben van a mi reménységünk, és a népek fiainak reménysége. Ámen.


Istené a dicsőség a mi életünk felett.
Adj Uram nekünk engedelmes szívet! Ámen.


Istenem hálát adunk neked, hogy kegyelemből, irgalomból vonzottál minket. Jézus eljött értünk és te befogadtál minket. A gyermekeid lehetünk,és Uram te felemelsz minket, ámen.


Istenem hálát adunk neked minden történetért ami minket tanít, és kérünk téged mindig a megfelelő igét add elénk,hogy tudjon miket formálni, és az angyalok nekünk is szolgáljanak. Ámen.


Istenem, örvendezik teremtésed, mert a Bölcsesség ajtajában áll, és rámosolyog! Dicsérlek Uram, mert eljöttél, hogy a gyengédség és a szeretet emésztő tüzévé élessze a szíveinkben pislákoló lángot! Áldunk Jézus, mert bőséggel árasztod ránk szíved minden kincsét, hogy világosságot adj azoknak, akik sötétségben és a halál árnyékában élnek! Magasztaljuk Neved, mert eljöttél, hogy szilánkokra törd börtönünk ajtaját, és lángoddal olvaszd meg bűneink láncát, hogy megszabadítsál bennünket rabságunkból és bűnünktől, és véget vessél kicsapongásainknak! Ujjongjunk Szép, Szeretett Istenünknek! Ámen


Istenünk, a szeretet ajándékáért imádkozunk, hogy teljes szívünkből és teljes lelkünkből szeressünk, a szeretet apostolaivá és a szeretet folyamává váljunk! Esdeklünk azokért a testvéreinkért, akik nem értik a szeretetet, akik nem fogják fel, mit jelent szeretni. Imádkozunk, hogy Atya legyél számukra és ne bíró! Uram, amikor a lélek szeret, akkor magához hív Téged, hiszen maga vagy a Szeretet. Add, hogy Általad, és Benned éljünk mindenkor és mindörökké! Ámen!


Istenünk, adj nekünk kitartó, szerető szívet, bölcs gondolkodást, igaz beszédet,erős hitet, nagy - nagy türelmet, és kegyelmet az életünkre.
Hálával, olvassuk a te ígéreteidet, amit megirattál a Te Szent könyvedben. Dicsőség ezért a Mindenható és magasságos Istennek, és az ő Bárányának, ámen.


Istenünk hálát adunk neked, hogy tőled vehetjük el az áldásaidat. Kérünk tégedet, hogy semmit se engedj nekünk ami a te tervedben nem szerepel.
Tiéd a dicsőség a mi életünk felett, ámen.


Istenünk köszönjük, a te nagy-nagy szeretetedet ami megjelent Jézus Krisztusban a mi Urunkban. Ámen.


Istenünk! Nemzetünk megújulásáért könyörgünk tehozzád! Add, hogy tudjunk tanulni a múltunkból és rád figyelve tervezzük a jövőt! Segíts hasznosnak lennünk, de úgy, hogy nem a magunk hasznát, hanem embertársainkét és a társadalomét tartjuk szem előtt. Mert az nekünk is jót eredményez. Jézusért kérünk! Ámen


Kedves Jézusom, segíts, hogy egészen egyszerűvé és szegénnyé váljak, és egyedül csak Utánad éhezzek! Ámen


Kérjük édes Atyánk az Úr Jézus vérét nap mint nap reánk, és az ő bölcsessége nyugodjon meg rajtunk.Hálát adván a Fiúnak, hogy az ő tanítványai lehetünk.Ámen

Nincsenek megjegyzések: