2010. április 14., szerda

Hálát adunk neked Atyánk a te igéidért, ami minket gazdagít, megörvendeztet, megnyugtat. Tiéd a dicsőség mindenért. Ámen.


Hálát adunk neked és arra kérünk, hogy ismertesd meg magadat minden embernek. Mi csak kérünk téged, de, hogy mi a te terved azt nem tudhatjuk. Dicsőség neked mindenért. Ámen.


Hálát adunk Uram amiért felhívod figyelmünket arra, hogy a szeretetnél nincs nagyobb parancsolat. Jézus nevében imádkozunk minden emberért, hogy győzzön, a szeretet a földön.Ámen...


Hálát adunk Uram azért, hogy Jézusban eljött a világosság a földre, van aki megszabadít a terhek alól, ámen.


Hálát adunk Urunk a bátorító szavaknak, és elutasítunk minden keserűséget, határozatlanságot, mint a te gyermekeid .A kegyelmedtől el nem szeretnénk távozni, ezért kérünk téged segíts nekünk megmaradni azon az úton amin elindultunk. Segíts, hogy hitünk szilárd maradjon. Akármilyen problémánk van, legyen az testi vagy lelki fájdalom, te légy aki vigasztalást, erőt adsz nekünk, hogy gyógyulás legyen az testünknek,lelkünknek.. Dicsőség neked mind örökké. Ámen.


Hálát adunk Urunk, hogy mindenre gondoltál, és ígéreteid minket megerősítenek. Köszönjük, hogy így szereted az embert, nem kérsz érte semmit, csak azt, hogy fogadjon el téged, és ragaszkodjon hozzád. Te kitárod karodat felettünk, mint a sas a szárnyát, és vigyázol ránk. Köszönet ezért, és dicsőség Neked. Ámen.


Hálával olvassuk Uram a te beszédedet amit nekünk a mi és mások megigazulására írattál.
Kérünk téged hallgasd meg a mi imáinkat, és légy segítségünkre, ámen!


Hallgassunk az üdvösség szerzőjére, mert szájából igazság, békesség, szeretet szólt.Úgy gondolom, az Isten országát meglátni nagy kiváltság számunkra.Ámen


Hatalmas Istenünk! Téged dicsérünk, mert még a halálnál is nagyobb hatalommal bírsz! Add, hogy szomorúságunkat ez oszlassa el, könnyeinket ez a tudat szárítsa fel! Adj szívünkbe boldog örvendezést ezen az ünnepen is, és segíts, hogy a húsvéti öröm beleragyogjon életünk szürke hétköznapjaiba is! Ámen


Hisszük Úram, hogy te vagy a megoldás mindenre, te vagy a szabadító, gyógyító, üdvösségünk te benned áll, dicsőség neked mindenért. Ámen.


IGAZSÁGOS ISTEN! KEGYELMES ATYÁNK!
Bizonnyal nem volt más mód rá, hogy bennünket undok bűneink miatti haragod, ítéleted elől elfedezz, csak szerelmes FIAD vére által. Hogy köszönjük meg Neked mérhetetlen lemondásodat s JÉZUS KRISZTUS halálig való engedelmességét értünk és az egész világért? Tégy képessé arra, hogy hálából életünket Neked szenteljük. Ámen.


Igen, Atyánk imádunk téged, a te gondviselésedért, hűségedért, kegyelmedért, irgalmadért, Fiadért. Hisszük azt, hogy amit megengedsz nekünk ,az mind a javunkat munkálja, és elhordozzuk azt türelemmel, alázattal. A te Fiad az aki ebben meg erősit minket. Ámen.

Nincsenek megjegyzések: