2011. február 10., csütörtök

Megváltó Jézusunk! Kérünk, Lelkeddel tápláld zsenge, sokszor gyengélkedő hitünket, add, hogy ne hiába olvassuk és ne hiába hallgassuk igédet: verjen szívünkben gyökeret és teremjen gazdag gyümölcsöt. Kérünk, hadd tudjuk másoknak nagy szeretettel továbbadni igédet. Ámen.


Megváltó Krisztusunk! Köszönjük Neked a várakozás minden boldog pillanatát, áldott legyen szent neved, hogy bizonyosan közel jössz hozzánk az ünnep fényében és békességében. Ámen.


Megváltó Krisztusunk, köszönjük Neked, hogy a mi gyenge, elesett szívünket és sokszor rossz irányba tekintő szemünket Lelked által szolgálatodba állítod. Ámen.


Mennyei Atyánk, köszönjük Neked, hogy várakozásunk nem hiábavaló, hogy lelkünk felkészülhet a Veled való találkozásra. Ámen.


Mennyei Atyánk Krisztus Jézusban! Köszönjük a Te végtelen jóságodat és szeretetedet, hogy a kezünkbe olyan fegyvert adtál, amely e világon a legnagyobb ellenség, a gonosz ellen nyújt számunkra oltalmat. Kérünk áldj és őrizz meg minket és szeretteinket a szeretet fegyvere által. Ámen.


Mennyei édes Atyánk a Jézus Krisztusban, köszönjük neked az elmúlt esztendő minden napját, az áldást és a kegyelmet, amely szüntelen áradt reánk atyai szeretetedből. Kérünk, őrizd meg életünket ígéreted szerint minden gonosztól, légy velünk a jövendőben is és vezérelj minket igéd drága fényével azon az úton, amely Jézusunk nyomában gyönyörűséges a nehézségek és szenvedések ellenére is. Áldjuk és magasztaljuk szent nevedet Atya, Fiú, Szentlélek, teljes Szentháromság, egy, igaz Isten. Ámen.


Mindenható Atyánk az Úr Jézus Krisztusban, könyörgünk a békesség ajándékáért, hogy türelemmel, megértéssel forduljunk egymás felé. Ámen.


Szabadító Krisztusunk, köszönjük, hogy fáradt lelkünket felüdíted a drága Ige kiapadhatatlan kincsével, élő Lelkeddel. Ámen.


Teremtő Atyánk, kérünk, ragadj meg minket Igéddel, hogy csak neked élhessünk, mindig a Te dicsőségedre. Ámen.


Uram köszönöm a szeretetedet, segíts, hogy soha ne feledkezzek el irgalmadról. Ennek a szeretetnek és irgalomnak jegyében tudjak én is viszonyulni embertársaimhoz. Ámen


Uram köszönöm, hogy értem is jöttél. Köszönöm, hogy segítségemre vagy mindenben, amiben megkereslek. Köszönöm, hogy kegyelmes vagy hozzám. Ámen


Uram köszönöm, hogy mindennap tanítasz... Segíts komolyan venni a Te tanításodat. Segíts, hogy legyen bátorságom másoknak is elmondani azt, amit tőled megtudhatok. Ámen

Nincsenek megjegyzések: