2010. december 2., csütörtök

2010. november 24. Dung-Lac Szent András és társai vértanúk A nap liturgikus színe: piros

1. Áldd meg az ázsiai egyház erőfeszítéseit, hogy örömhíredet népeik számára befogadható nyelven és stílusban hirdessék! Hallgass meg, Urunk!
2. Hogy a egész egyház élje és sugározza a kereszt és a föltámadás hitét, hogy tanítóink ma se feledkezzenek el a megfeszített Krisztusról! Hallgass meg, Urunk!
3. Hogy a felnövekvő nemzedék értékelje és gyakorolja az elkötelezettségből következő önmegtagadásokat, erőfeszítéseket, az áldozatos, az önzésen túlmutató életet! Hallgass meg, Urunk!
4. Növeld hitünket és bizalmunkat irántad, hogy hittel beléd helyezzük gondjaink megoldását anélkül, hogy elhanyagolnánk bármit is a ránk bízott feladatok közül! Hallgass meg, Urunk!
5. Add, hogy örömöt találjunk a nagy bizalomban, amelyet belénk helyezel, és tőled tanulva emberi kapcsolatainkat is átjárja és gyümölcsözőbbé tegye a bizalom! Hallgass meg, Urunk!
6. Adj bátorságot, hogy sose féljünk azoktól, akik megölik a testet, de utána már semmi rosszat nem tehetnek! Adj olyan hitet, elszánt akaratot, amilyen a vietnami vértanúknak volt! Hallgass meg, Urunk!

Nincsenek megjegyzések: