2015. március 14., szombat

Drága imádott Úr Jézus Krisztusom! Hálát adok Neked mindenért. Köszönöm, hogy a szívembe tértél. Köszönöm, hogy élő tabernákulumod, élő ostyád lehetek. Köszönöm, hogy én is hordozhatlak a szívemben, mint egykor Szent Édesanyád a Szíve alatt. Köszönöm, hogy én is hordozhatlak az emberek között, és Te kisugárzod általam a Te végtelen szeretetedet és békédet. Ó mily jó elmerülni Benned, ó Te végtelen szeretet-óceán, Te végtelen jóság és béke, amely semmihez sem hasonlítható! Ó, imádott Uram, aki Téged hordoz, az már itt a földön a mennyországban van. Kimondhatatlan öröm és boldogság a Te társaságod. Én is úgy ülök a lábadnál, mint egykor Mária, és hallgatom szavaidat. Köszönöm, hogy a jobbik részt kínáltad fel nekem, és én ezt választottam. Boldog az az ember, akinek Te vagy az Istene és Mindene. Nem is veszíti el soha. Mert ezen a földön mindent itt hagyunk, de Te, a szívünk Királya, velünk maradsz mindörökké. Mert Te Magad vagy az örök élet, Te vagy a mennyország. Ezt mondtad: aki eszi az Én Testemet és issza az Én véremet, annak örök élete van. Gondolat, szó nem képes megköszönni ekkora ajándékot. Csak az önátadott élet lehet válasz ekkora végtelen szeretetre. Jézusom, Megváltóm, Üdvözítő Királyom! Neked adom egész életemet. Kérlek, rendelkezz velem tetszésed szerint. Szívesen szenvedek, mert Te is szenvedtél értem. Boldogan meghalok, ha úgy akarod, mert Te is az életeddel fizettél az én üdvösségemért. Nekem csak egy a fontos: hogy életem minden pillanatában a Te rám vonatkozó örök szent tervedet teljesítsem. Legyen az bármi, elfogadom. Csak a Te kegyelmedet és erődet kérem, hogy mindhalálig kitartsak az Irántad való lángoló szeretetben, hűségben és engedelmességben. Akkor tudom, hogy jó célba érkezem, és egy egész örökkévalóságon át énekelni fogom a Te dicsőségedet, és háladalt zengek Neked, ó Fölséges, Dicsőséges, egyetlen Úr, Dicsőséges Szentháromság Atya, Fiú és Szentlélek. Ámen.”

2015. március 11., szerda

“Hőn imádott édes jó Jézusom! Mindenek fölött szeretlek Téged. Imádlak Téged. A lelkem eleped Utánad. Vágyva vágyom Szent Színed látására! Minden Szentáldozással egyre jobban átlényegülök Beléd. Mi ketten egyek vagyunk a mindeneket felülmúló örök szeretetben. Jézusom, örömöm, egyetlen vigaszom. Te vagy boldogságom, támaszom, Megváltóm. Te vagy a gyógyítóm, tanítóm, mesterem. Csak Belőled élek, Te vagy a fény, amely megvilágítja elmémet. Te vagy a bölcsesség, amely a tudást adja. Te vagy a menny, az örök élet. A Te Tested éltet, a Te Véred tisztít és táplál. Te vagy a védőpajzs. Te tartasz fenn ebben a siralomvölgyben. Te vagy a remény és minden jónak forrása. Te fönt vagy a kereszten, és mindeneket Magadhoz vonzol. Drága Szent Megváltóm! Kérlek, engedd meg, hogy egyesüljek Veled a szenvedésben és a halálban, és egy legyek Veled a feltámadásban. Drága Jézusom! Imádott Megváltóm! Kérlek, vedd Magadhoz Hozzád vágyódó lelkemet! Mikor lesz már Uram, hogy meglátom Arcodat? Téged vágylak látni, csodálni, imádni az egész örökkévalóságon át! Köszönöm, hogy megadod, mert Te is ezt akarod. Köszönöm, hogy Te adod a szívembe a vágyat, amelyet be fogsz teljesíteni. Köszönöm, hogy itt minden véget ér, és a Te országodban van örök életünk, ahol vég nélkül fogunk örvendezni Veled, a szentek Szentjével az örökös dicsőségben. Ámen.”

2015. március 8., vasárnap

„Hőn imádott Szentlélek Istenem! Veled és Benned magasztalom a teljes Szentháromságot, az Atyát, a Fiút és a Szentlelket. Te légy az én Vezérem, Aki megadja nekem a tisztánlátás kegyelmét, hogy mindig meg tudjam különböztetni a jót a rossztól! Te irányítsd lépteimet, hogy mindig Megváltó Uram nyomában járjak, hogy mindig Őt kövessem, Őt lássam, Belőle merítsek erőt, és az Ő tanítása szerint éljek.
Szentlélek! Te légy Vezérem, hogy minden élethelyzetben Téged kövesselek, hogy mindig felismerjem és megtegyem akaratodat! A Te szavad intsen és buzdítson! Te légy lelkiismeretem sugallata!
Szentlélek! Te imádd bennem a legszentebb Szentháromságot, Te adj mindenért hálát, és Te kérd bennem kimondhatatlan szavakkal a kegyelmet Istenem tetszése szerint!
Szentlélek! Te légy számomra a levegő, ami nélkül nem tudok élni! Te légy a víz, ami nélkül szomjan halnék! Te légy a táplálék, ami megerősíti testemet, lelkemet! Te légy a fény, ami megvilágítja utamat! Te légy az iránytű, amely mindig az örök haza felé mutat! Te légy az Én Istenem és Mindenem, hogy elnyerjem örök Célomat! Ámen.”