„Hőn imádott drága Szent Uram! Imádlak Téged minden jóságodért, szeretetedért, gondviselésedért. Hiszek Tebenned. Hiszem, hogy a javunkat akarod, hisz ezért haltál kínhalált. Annyira szerettél minket, hogy az életedet adtad, a Véredet ontottad értünk. Így imádkoztál: Atyám, legyenek egyek, mint ahogy Te és Én egyek vagyunk. Jézusom, most az egységért könyörgök Hozzád. Kérlek, add meg minden embernek az ehhez szükséges kegyelmet: a Beléd vetett hitet. Szavaid igazságának elfogadását: az Én Testem valóban étel, és Vérem valóban ital. Aki eszi az Én Testemet, és issza Véremet, annak örök élete van. Kérlek Uram, add kegyelmedet, hogy minden ember egy szívvel imádjon Téged a legméltóságosabb Oltáriszentségben! Tisztuljon meg mindenki a bűnbánat szentségében, és hótiszta lelkébe fogadjon Téged mindenki a szentáldozásban! Kérlek, támassz nekünk szent papokat, akik által átváltoztatod a kenyeret drága Szent Testeddé, és a bort drága Szent Véreddé! Kérlek, térj be mindnyájunk szívébe, és add, hogy egy szívvel, lélekkel imádjunk Téged a legméltóságosabb Oltáriszentségben! A Szentmise legyen a legnagyobb ünnepünk! A Legnagyobb ajándék Te légy, Aki leszállsz az oltárra azért, hogy nekünk add Magadat, és így Te légy védőpajzsunk minden kísértés ellen.
Jézusom, Királyom, örök Mennyországom! Nincs más vágyam, csak az, hogy a Szentírás szavai teljesüljenek: Legyen egy akol és egy pásztor. Uram, Te Mindenható vagy. Te mindent megtehetsz. Kérlek, tégy csodát! Áraszd ki ránk Szentlelkedet, hogy megvilágosítsa elménket! Kérlek, adj nekünk élő, erős Beléd vetett hitet! Nyisd meg lelkünket, hogy befogadjuk a hit nagy ajándékát! Kérlek, adj nekünk lángoló tűz szeretetet, amely kiégeti lelkünkből még a legkisebb tökéletlenséget is! Kérlek, formálj minket szentekké, hogy méltók legyünk kegyelmeid befogadására! Erre áldj meg minket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében! Ámen.”




Jézusom, a Te kínszenvedésed örök érdemeiért kérlek, add kegyelmedet a szegény, szerencsétlen bűnösöknek! Mentsd meg a lelküket az örök életre! A Te kínszenvedésed örök érdemeiért kérlek, add meg nekik a kegyelmet, hogy ne haljanak meg a nélkül, hogy Téged megismerjenek, és elfogadjanak Megváltó Istenüknek. Te légy mellettük haláluk óráján, és ragadd ki őket a sátán fogságából. A Te végtelen irgalmad és szereteted köntösébe burkold be őket, és miután eleget tettek igazságosságodnak a tisztítótűzben, vidd be őket is Mennyei Atyád örömébe. Ámen.”