„Jézusom, hőn imádott édes Üdvözítőm! A szívem tele van az Irántad való szeretettel. Dicsőítelek, áldalak és imádlak Téged az Atyával és a Szentlélekkel együtt. Hálát adok Neked minden kegyelmedért, amelyeket nekem, méltatlan porszemnek adni méltóztattál. Különösképpen hálát adok azért, hogy beírtál engem az Élet könyvébe. Ez az én legnagyobb örömöm, és minden vágyam beteljesedése. Azért, mert látni foglak Téged, hőn imádott Mennyei Örök Édesatyámmal és a Szentlélekkel együtt színről színre, és az egész örökkévalóságon át fogok Bennetek gyönyörködni. A legnagyobb boldogság lesz számomra Titeket imádni, magasztalni és dicsőíteni örökkön örökké. Minden vágyam az, hogy ez beteljesüljön, a Te drága szent örök terved szerint!
Imádott Jézusom, köszönöm, hogy Véred kiontásával megnyitottad előttünk, bűnösök előtt országod kapuját. Köszönöm, hogy most is közben jársz értünk az Atyánál, és csillapítod jogos haragját. Köszönöm, hogy beborítasz minket, nyomorult bűnösöket értünk kiontott drága Szent Véreddel, hogy a Mennyei Atya Szent Véredet lássa rajtunk, és kiengesztelődjön velünk a Te megváltásod által. Hála és dicsőség Neked végtelen irgalom, végtelen szeretet most és mindörökké! Ámen.”


Jöjj édesanyánk, taníts minket a jóra, hogy jót tudjunk tenni, amikor a rossz közelít hozzánk! Szentfiad példája adjon erőt és bátorítást a küzdelem idején, hogy mi is azt tegyük, amit tőle tanultunk a kereszthordozásban! Urunk, Jézus, őrizz minket a bűn csapdájától, hogy akkor is ellen tudjunk állni a gonosz lélek kísértéseinek, amikor már úgy érezzük, hogy minden erőnk elfogyott a küzdelemben! Add nekünk a kitartás kegyelmét, hogy bátran haladjunk a te nyomdokaidat követve! Amen