2015. június 5., péntek

“Imádott Jézusom! Szeretlek. Szívem minden erejével imádlak, és csak Téged akarlak szolgálni, imádni utolsó leheletemig! Ha Te úgy akarod, meg akarlak vallani mindenki előtt, még üldözőim előtt is. Ha Te úgy akarod, az életemet is oda akarom adni Érted, én imádott Üdvözítőm, amiképpen Te is értem adtad. Nagyon-nagyon szeretlek Téged! Mindig meg akarom tartani törvényeidet, és Irántad való szeretetemből megbocsátok szívből minden ellenségemnek. Imádkozom értük, és kérem rájuk a Te áldásodat.
Jézusom, imádott Királyom! Légy az én Közbenjáróm az Atyánál! Azt kérem Tőled, hogy minden ember üdvözüljön! Lelkeket akarok menteni a Te dicsőségedre! Ehhez kérem a Te, és az Atya kegyelmét. Ámen.”




Jöjj, Szentlélek, jöjj, és ne késlekedj, mert vágyva vágyunk egyesülni Veled, vigaszt nyújtani a Te vigasztalásoddal, erőt meríteni a Te erőddel, és másoknak segítségre sietni. Amen.

2015. június 4., csütörtök


Szentlélek jöjj! Áradj ki ránk! Áradj ki az egész világra! Nyisd meg a süket füleket, és a vak szemeket! Tedd hallókká a füleket az Evangélium meghallására! Tedd látókká a szemeket Jézus Krisztus keresztjére, mint üdvösségünk forrására! Nyisd meg a bezárt szíveket, hogy befogadják a koldusként kopogtató Urat! Engedjék be a szívükbe, és hagyják, hogy megváltoztassa az életüket!
Szentlélek jöjj, gyújtsd lángra a szíveket, nyisd meg az értelmet, hogy mindenki megértse: elérkezett az idő! Az Úr megítéli a világot. Gyújtsd lángra a szíveket, hogy izzanak az Úr iránt való szeretettől, és Őbenne szeressék egymást az emberek! Már csak az menekül meg az ítélet, a harag napján, akinek a szíve szeret. Ez a főparancs. Ezt hagyta ránk az Úr, Aki úgy szeretett minket, hogy az életét adta oda értünk.
Szentlélek jöjj! Jöjj, áradj szét az egész világra, világosítsd meg az elméket, hogy meg tudják különböztetni a jót a rossztól, az igaz értéket a hamistól! Hogy csak Jézusnak higgyenek, és elforduljanak a sátántól! Hogy belekapaszkodjanak Isten irgalmába, mielőtt eljön az Ő igazságosságának haragja!
Szentlélek jöjj! Töltsd be fényeddel az elméket, járd át tüzeddel a szíveket! Gyújts fényt a lelkekbe! Adj bölcsességet az elmékbe! Adj jó tanácsot, hogy az Istent válasszák, ne a sátánt! Szentlélek jöjj, áradj szét! Ne hagyj ki egyetlen embert sem! Ments meg minden teremtményt az Atyaisten mind nagyobb dicsőségére! Ámen.”

2015. június 1., hétfő

Atyám! Te minden embert az örök boldogságra teremtettél. Kérlek, ne engedd, hogy egy is elvesszen közülük. Szűz Mária hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve és könnyei által felajánlom Neked a Te hőn szeretett Fiad, a mi Urunk Jézus Krisztus Sebekkel és Vérrel borított drága Szent Testét. Az Ő fájdalmas kínszenvedésére és kereszthalálára kérlek, mentsd meg a szegény bűnösöket! Ragadd ki őket a sátán karmaiból! Add meg nekik a hitet, hogy higgyenek Fiadban, Aki megváltotta őket, és üdvözüljenek. Ámen.



Ó imádott Szentlélek, szívem Jegyese! Úgy imádlak Téged, ahogy a szavakat az ajkamra adod. Hisz nem én, hanem Te imádkozol bennem. Nélküled nincs hit, nincs imádás. Te Magad jársz közben értünk Istennek tetsző módon. Te imádkozol bennünk, hisz egyedül Te tudod, mire van szükségünk, mi válik a javunkra. Szentlélek! Taníts meg bennünket megismerni az Urat, hogy Neki tetsző életet éljünk! Taníts meg minket imádkozni, hogy Őt, a teljes Szentháromságot méltóképpen dicsérjük! Te óvj meg minket minden veszedelemtől, legfőképpen a sátán kelepcéjétől! Te őrizz meg minket minden bűntől! Te vezess el az örök életre! Ámen.

2015. május 31., vasárnap

„Szívem a Szívednek dalol. Lángra gyújtottad szívemet. Ó Jézusom, imádott Megváltóm! Szereteted irántunk felfoghatatlan. Mi csak a külső burkot látjuk. Azt, hogy feláldoztad Magadat értünk. Annyira szerettél, hogy az utolsó csepp Véredet is ki akartad ontani értünk. Mert drága Szent Véred a mi megváltásunk, örök életünk. De mekkora szeretet lángolt a Szívedben, amíg eddig eljutottál?! Ó Jézusom, csak egy kis sugárnyit kérek hatalmas tűzláng szeretetedből, hogy én is az életemet adjam oda Érted. Amióta elhívtál, csak Neked élek. Fontosabb vagy számomra, mint a levegő. Nélküled nem tudok, nem akarok élni. Harminc évvel ezelőtt, amikor meghívtál: „Áldozz meg! Térjél be közéjük!” És én a szívembe fogadhattalak. Azt kérem, hogy csak addig éljek, amíg Téged magamhoz vehetlek a Szentáldozásban. Imádott Uram! Te mondtad: „Közel az óra, amikor elvesznek Engem tőletek.” Kérlek, Jézusom, ha ez bekövetkezik, emelj Magadhoz engem, mert meghalok Nélküled ezen a kietlen, sivár földön. Nem tudok, és nem akarok Oltáriszentség nélkül élni. A Te drága Szent Tested és Véred az én erőm, oltalmam, békém és boldogságom. Minden örömöm Te vagy. Nélküled nem tudok, és nem akarok élni. Ha úgy akarod, szívesen odaadom az életemet Érted. Te vagy Mindenem, életem értelme és célja. Te vagy az én Napom, Aki beragyogod lelkemet, Te vagy az Erőm, Akivel együtt mindenre képes vagyok. Te vagy örök életem, békém és boldogságom. Jézusom, kérlek, emelj engem Magadhoz, hogy mindörökké dicsőítsem Nevedet, hozzám lehajló nagy irgalmadat és szeretetedet. Ámen.”