2016. február 15., hétfő

„Így imádkozzatok a bűnösökért: Drága jó Jézusom! Értünk kiontott drága Szent Véredre, rettenetes kínszenvedéseidre és kereszthalálodra kérlek, mentsd meg a lelkeket! Ragadd ki őket a sátán markából! Rejtsd el őket irgalmas Szívedbe! Mosd meg őket értük kiontott drága Szent Véreddel, és így vezesd őket a Mennyei Atya Legszentebb Színe elé!
Drága Jézusom! Te mindent megtehetsz. Akadályozz meg minden bűnt, semmisíts meg minden bűnre vezető alkalmat! Indítsd a bűnösöket, hogy undorodjanak minden bűntől! Egyedül Hozzád vágyakozzanak, Aki megváltottad őket a keresztfán!
Drága Szent Jézusom! Tégy minket szentekké, hogy méltóképpen fogadjunk Téged a Legszentebb Eukarisztiában, tiszta szívünkbe!
Drága Szent Jézusom! Könyörögve kérlek, üdvözíts minden embert! Ámen.”

2016. február 14., vasárnap

„Gondviselő Mennyei Jó Atyánk! Te Szent Fiadat adtad értünk, hogy kiontott Vérével és kínhalált szenvedett Testével megváltson minket. Jó Atyánk, kérünk, add kegyelmedet, hogy Szent Fiad szenvedéseivel egyesülve valamennyien az Ő képmásaivá alakuljunk át a Te mind nagyobb dicsőségedre! Ha azt akarod, hogy vértanúkként hagyjuk el ezt a világot, elfogadjuk. Ha azt akarod, hogy még itt maradjunk és lelkeket mentsünk a Te dicsőségedre, azt is elfogadjuk. Mennyei Jó Atyánk! Tégy velünk tetszésed szerint és add kegyelmedet, hogy az Irántad való szeretetben és a Tőled kapott feladataink elvégzésében mindhalálig kitartsunk! Ámen. Erre áldj meg bennünket az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében.”