2011. december 3., szombat

(12) – Ima a büszkeség bűnének elkerüléséért

Leányom, szükségem van miden hívő imájára, hogy a gonosz emberek lelkét megmenthessék.

Sokan annyira tele vannak büszkeséggel, mert állításuk szerint Tanításom ismereteivel rendelkeznek, hogy alázatuk hiánya fájdalmat okoz Nekem. Nekik imádkozniuk kell, hogy újra kicsik lehessenek és bízni tudjanak Bennem. Kérjétek meg őket, hogy a következő imát imádkozzák:

„Ó, Jézusom, segíts nekem a büszkeség bűnének elkerülésében, amikor a Te Nevedben beszélek.
Bocsáss meg nekem, ha bármikor, bárkit is lenéznék Szent Nevedben.
Segíts nekem meghallani, Jézus, amikor a Te hangod szól, és tölts el engem Szentlelkeddel, hogy meg tudjam különböztetni Szavad igazságát, amikor az emberiséget hívod.” Ámen.

2011. november 30., szerda

(11) – A látnokok iránti gyűlölet megállítása

“Ó, Jézus Szentséges Szíve, kérlek állítsd le az igaz látnokok iránti gyűlöletet és a féltékenységet követőid között. Imádkozom, hallgasd meg kérlek imámat, adj erőt látnokaidnak, amelyre szükségük van, hogy Legszentebb Szavadat hirdetni tudják egy hitetlen világnak. Ámen”

2011. november 29., kedd

(10) – Szeretetetek lángjának hordozása

‘Segíts nekünk drága Jézus, hogy Szent Nevedben, félelem nélkül álljunk fel Szeretetlángod hordozására, minden nemzeten keresztül. Add meg az erőt nekünk, gyermekeidnek, hogy szembenézhessünk azokkal a gyalázásokkal, amelyekkel szembesülni fogunk mindazok között, akik nem igaz hívei Irgalmasságodnak. Ámen“ .

2011. november 28., hétfő

(9) - A szenvedés felajánlása, mint ajándék

„Ó, Jézus legszentebb Szíve, taníts meg engem, hogy mikor Szent Szavadat alázatos hálával hirdetem, a sértéseket Szent Nevedben fogadjam el. Taníts meg megértenem azt, hogy a megaláztatás, a fájdalom és a szenvedés miként visz közelebb Szent Szívedhez engem. Engedd meg, hogy ezeket a megpróbáltatásokat szeretettel és nagylelkűen fogadjam el úgy, hogy ajándékként mutathassam be neked, melyek oly értékesek a lelkek megmentésében.„

Amikor megérint engem kegyelmed