2013. október 31., csütörtök

Akik azt mondják, hogy Jézust képviselik és előnyösebb helyzetben vannak, mint mások, hogy Királysága részesei legyenek, tegyék fel a kérdést.

Fogjátok Üzenetemet. Szorítsátok azt közel a szívetekhez, és ezt kérdezzétek: „Jézus, ez Te vagy? Nekem valóban szükségem van a Te segítségedre?” – és Én meg fogom adni a választ nektek.

2013. október 29., kedd

A Keresztes Imahadjárat 125. imája: Isten Legszentebb Szavának a megvédésére

Ó, Üdvösség Anyja, segíts nekem, Isten egy alázatos szolgájának, hogy megvédjem az Ő Legszentebb Szavát a gyötrelem idején. Drága Anyám, szentelj engem Fiadnak, hogy Drága Vérével beboríthasson engem. Add meg nekem, Fiad, Jézus Krisztus közbenjárására a kegyelmet, az erőt és az akaratot, hogy továbbra is hű maradjak Krisztus Tanításaihoz a Gyötrelem idején, mely fel fogja falni az Ő Legszentebb Egyházát a Földön. Ámen.

Keresztények böjtölnek Dél-Koreában az atomenergia ellen

„Bocsásd meg, hogy az atomenergia könnyelmű felhasználása által környezeti katasztrófákat okoztunk, és veszélyeztettük az emberiség túlélését. Azért imádkozunk, hogy az emberiség felhagyjon a súlyos környezeti és emberi károkat okozó nukleáris erő felhasználásával. Azért imádkozunk, hogy béke köszöntsön a világra, hogy az emberi méltóságot mindenki tiszteletben tartsa, és hogy az atomerőműveket környezetkímélő, megújuló energiaforrások váltsák fel.”