2010. április 20., kedd

Uram, segíts, hogy Hozzád menjek az EKG papírommal. Bocsáss meg, hogy önző, hiú, magát imádó, öndicsőítő szívem van. Uram köszönöm, hogy teljesen kész vagyok a műtétre. Úr Jézus, aki valóban odajutott, hogy ezzel a szívvel nem lehet Téged tovább követni, kérlek, hadd engedjen most, hogy mindent megtehess vele. A Te életed, a Te békességed hadd doboghasson ott a szívünkben. Ámen.


Uram! Szeretnénk hálát adni, hogy itt lehetünk. Köszönjük, hogy minden akadályon át elhoztál. Hadd áldjunk azért, hogy Veled lehetünk együtt, és egymással. Segíts, hogy igazán közösségünk lehessen Veled. Szólíts meg bennünket Igédben! Hadd tudjunk őszintén, teljes szívből válaszolni Neked. Ámen.


Uram, tudom, ha nem vagyok boldog szolga, annak mindig én vagyok az oka, mert nem engedem, hogy szolgálj nekem. Mert nem ülök le, mert mindig tennem kell valamit, mert olyan fontosnak érzem magam. Köszönöm, Úr Jézus, hogy ezen a héten senki nem fontos rajtad kívül. Köszönöm, hogy Te akarsz szolgálni. Köszönöm, hogy Te tudod egyedül, mire van szükségünk. Hadd adjunk hálát azért, hogy mindent elengedhetünk, elsősorban önmagunkat. Áldunk, hogy itthon lehetünk Nálad. Kérünk, hogy teljesen Rád bízhassuk magunkat. Kérünk, hogy szabadok lehessünk egymástól, önmagunktól. Hadd legyünk csak Veled. Hadd mehessünk majd tovább, mint hű és bölcs sáfárok, akik ki tudják adni az eledelt sok-sok éhes embernek. Nevedért kérünk! Ámen.


Uram! Tudom, hogy gondviselővé tettél. Köszönöm, hogy ma reggel nagyon mélyen megítéltél, hogy nem vagyok igazi gondviselő. Sokszor nem tudom, hogy kinek mire van szüksége, sokszor kegyetlenül uralkodok, verem a szolgatársakat. Bocsásd meg Uram az elvárásomat, a kritikámat. Nagyon kérlek, taníts meg legeltetni, úgy, ahogy illik. Köszönöm, hogy meg tudsz rá tanítani. Segíts, hogy Téged nézvén, akaratod szerint cselekedjem azokkal, akik a tieid. Áldj meg, és könyörülj rajtunk, hogy úgy mehessünk el, mint akik boldog szolgák, akik tudják Uruknak akaratát, és engedelmesen meg is cselekszik. Ámen.


Urunk, áldunk minden reggeli üzenetedért. Köszönjük, hogy még mindig várhatjuk, hogy megszólítasz minket. Szeretnénk ma teljes szívből felelni üzenetedre. Köszönjük mindazt, amit cselekedtél értünk. Kérünk, hogy Aki idehívtál, Te bocsáss el minket. Áldd meg családjainkat, és mindazokat, akik felé megyünk. Ámen.


Urunk! Férfinek és nőnek teremtettél minket, add, hogy először emberek legyünk! Testi vágyakat is ültettél belénk, elégíts hát meg minket a Te jótetszésed szerint! Urunk, gondviselő jóságoddal testiségbe teremtettél minket, add, hogy felfedezzük: kiteljesítő lelket is adtál nékünk! Hálás szívvel ajándékoztál meg minket, adj nekünk életvezetésünkben józanságot is, hogy ne okozzunk fájdalmat másnak és önmagunknak! Ámen


Urunk, hadd értsük most meg: az újjászületés titka, hogy eljussunk a keresztig. Áldunk azokért, akikkel már megtörtént. De látjuk, hogy vissza lehet jutni a sóhajtozó, panaszkodó állapotba. Kérünk, könyörülj rajtunk! Ne engedd, hogy újra magunkra szedjünk bűnöket, terheket. Úr Jézus, segíts azoknak, akik még nem jutottak oda, odajutni. És akiknek újra oda kell jutni, segíts mindent kimondani. Segíts kijönni a zártságból a Te világosságodra, és abban megmaradni, amíg oda nem érünk országodba. Kérünk, áldd meg ezt a napot, hogy megtaláljuk a megbánás helyét, és felszabadult élettel mehessünk tovább. Ámen.


Urunk, hadd köszönjük meg, hogy azt a drága vetést, amit egy életen keresztül szórtál, azt meg is öntözted könnyel és vérrel a Golgotán. Hadd kérjünk arra, hogy könyörülj rajtunk, tégy nyitottá, érzővé, hallóvá Feléd, és hadd zárkózzon be a szívünk teljesen minden idegen hang felé. Áldd meg így az ittlétünket. Köszönjük, hogy mindent megteszel azért, hogy boldog, vidám, szabad emberként menjünk majd el, hogy valóság legyen számunkra a mennyország már ezen a földön. Segíts Úr Jézus, hogy így legyen. Ámen.


Urunk, hálát adunk, hogy nevedben jöhettünk össze, és Jézus nevében kérhetünk, hogy szólíts meg bennünket. Álld meg az Igét szívünkben, hogy érthessük, amit mondani akarsz. Légy közöttünk, és végezz el bennünk mindent, amiért idehoztál. Köszönjük, hogy kérhetünk, és biztosak lehetünk abban, hogy meghallgatsz az Úr Jézus nevéért. Ámen.


Urunk, könyörül rajtunk, hogy eljuthassunk oda, hogy csak Te kellesz nekünk. Köszönöm, hogy ma reggel is azt mondattad, hogy "Én vagyok az életnek kenyere", és kimondattad velem, hogy mindig add nekem ezt a kenyeret. A mai napon is nem akarok semmi másból enni, csak a Te kenyeredből, csak Jézusból. Kérünk, hadd tudjunk elszakadni mindentől, ami Rajtad kívül való erőforrás. Könyörülj rajtunk, hogy egyedül Benned bízhassunk, hogy ezzel az igazsággal mehessünk tovább: Az Isten velünk, kicsoda ellenünk. Ámen.


Urunk, köszönjük, hogy hálát adhattunk, és kérhettünk. Úr Jézus, kérünk, hallgass meg, mert, saját akaratunk szerint kértünk most. Látod, aláírtuk a vizsgálati papírt. Kérünk, hogy vizsgálj meg! Áldunk a tegnapi szavadért, és kérünk, hogy most is nagyon mélyen világíts bele szívünkbe és életünkbe, Lelked által. Ámen.


Urunk köszönjük, hogy igédben már tegnap este megszólítottál bennünket. Szeretnénk ma is úgy állni előtted, hogy várjuk szavadat. Segíts, hogy valóban kívánjuk hallani szavadat, hogy elvégezhesse bennünk azt, amiért idehoztál minket. Ámen.

Nincsenek megjegyzések: