2010. április 14., szerda

Köszönjük Uram, érthetetlen szeretetedet, amellyel utánunk jársz. Te tudod miben érhettél utol bennünket ezen a héten. Kérlek, áldj meg minket, segíts tovább vinni ezt a kegyelmet mindenki felé, aminek mi is részeseivé lehettünk. Áldd meg a kimenetelünket és légy velünk, erősíts meg minket a reánk váró úton. Ámen
(T.L.)


Köszönjük Uram, hogy te azért jöttél, hogy minden bűnöst megments. Irgalmas a te szíved és megindul akkor is rajtunk amikor engedünk a gonosznak, nem hagysz minket elveszni, hanem megmentesz minket. Ámen.


MEGVÁLTÓ JÉZUS KRISZTUS! TE, KI a királyok Királya vagy, nem szorulsz a mi ünneplésünkre s nem is tőlünk, hanem a királyiszéked körül állóktól veszel erőt és gazdagságot, és bölcsességet és hatalmasságot, és tisztességet és dicsőséget, és áldást. Mégis hadd törjön fel szánkból is a hozsánna, a hálaadás, hogy követhetünk Téged s megérkezhetünk egyszer a Te országodba, amely nem e világból való. Ámen.


MEGVÁLTÓ URUNK! Bocsásd meg nekünk, hogy noha a legcsodálatosabb iskolába: Eléd járhatunk naponként, sokszor elmulasztjuk óráidat. Megvalljuk, Igéd fölé hajolva sem figyelünk mindig igazán, így sok fontos dologra nézve tudatlanok maradunk. Adj nekünk most előrehaladást a szelídség és alázatos-szívűség tantárgyában, hogy kedvedre és dicsőségedre vizsgázhassunk környezetünkben! Ámen.


Megváltó Urunk, Jézus Krisztus! Áldunk és magasztalunk az értünk hozott áldozatodért. Kérünk, hogy munkáld a szívünkben a szolgálat örömét. Feltámadásunk és üdvösségünk bizonyossága adjon erőt a ránk bízott feladatok elvégzéséhez. Ámen


Mennyei Atyám! Kétségbeesetten akarok változni! Változtass meg! Nem akarok úgy élni és járni, ahogy eddig. Mindent rázz meg, semmit ne kímélj! Kend meg szívemet és az elmémet a változás gyorsító kenetével! Akarok felmenni Isten szent hegyére, segíts! Újítsd meg elmémet! Friss vágyat és tüzet kérek Igéd olvasására! Vizsgálj meg engem és változtass meg. Rombolj, tépj fel, irts és dönts, ültess és plántálj. Rengess meg és mozdíts el minden mozdíthatót. Vigyél fel megismerésed új, magasabb szintjére. Uram, vak vagyok. Nyisd meg szememet, hogy lássak. Uram, nem hallok, nyisd meg fülemet, hogy halljak. Uram orrommal nem érzek, tisztítsd meg szellemi szaglásomat, hogy érezzek. Uram, nyelvemmel nem érzékelek, elevenítsd meg szellemi ízérzőkészségemet, hogy érezzek! Nyisd meg elmémnek szellemét szíved és Igéd mélyebb megértésére. Részesíts abban a kiváltságban és megtiszteltetésben, hogy beviszel a golgota titkának megismerésébe. Ismertesd meg velem szereteted és véred erejét. Vezess engem a taníthatóság helyére. Ismertesd meg velem tudatlanságomat és a Te elhívásod, szereteted és hatalmad mérhetetlen voltát! Öntsd belém szeretetedet, hogy ismerjelek. Árassz el a kijelentés ajándékaival és Lelked minden ajándékaival jó kedved szerint, hogy azokban járhassak és szolgálhassak. Adj nekem a te szíved könyörületességéből, hogy járassak a hit és irgalmasság útján. Öntsd ki rám a menyasszony Lelkét, hogy menyasszonyként imádjalak és szolgáljalak. Uram, nyisd meg kérlek bennem és felettem a mennyet. Nyisd meg kérlek szívem zsilipjeit, hogy teljesen átjárjon a te szereteted tüze és a te isteni életed Jézus. Nem akarok többé ebben a földi síkban létezni és mozogni. A te magasabb síkodban akarok élni. Uram, bármibe kerüljön is ez, bármi legyen az ára, kifizetem. Benned akarok élni és a te csatornáddá akarok válni. Az Úr Jézus nevében. Ámen


Mennyei Édes Atyám! Szívem hálával van tele, mert olyan bőkezűen bánsz velem. Köszönöm Neked Drága családomat, pici fiunkat, férjemet, szüleinket. Köszönöm azt a szeretetlégkört, ami körül vesz. Kérlek, Te készítsd szívemet az elkövetkező nagyhétre, nagypéntekre, és a feltámadás ünnepére. Látassad meg velem újra és újra a te akaratodat, a te országodnak titkát, és a Te Szerelmes Fiadat. Kérlek, adj ébredést a családunkban! Te áldd meg húsvéti készülődésünket, és a Feltámadás ünnepét. Ámen.


Mennyei Édesatyánk, taníts minket imádkozni bizalommal, alázattal, őszinteséggel, másokért való közbenjárással. Köszönöm, hogy megtapasztalhatom imáim meghallgatását, erejét, gyógyítását, és másoknak értem való imádságát is. Készítsd szíveinket a húsvéti örömüzenet befogadásra. Ámen


Milyen drágák nekünk Uram a Te tanításaid. Formálj általa minket! Kérjük védelmedet az ördög, manipulálása és vádlása ellen, mert minden rést, hiányosságot, gyengeséget, kihasználva próbál a családoknak és a kapcsolatoknak ártani. De Te Uram azért jöttél a földre, hogy kősziklánk légy, mert aki Téged választ, az ha meginog is, vagy elesik, te felsegíted,és megtartod. Dicsőség neked Uram ezért. Ámen.


Munkáld ki Uram, hogy megbocsátó szívünk legyen. Ámen.


Nagyon sok helyen van a bibliában az élet szó. Fontos ez a tudás nekünk, Nem csak azt jelenti, hogy a halálunk után élünk-e, hanem a jelenlegi életünk is egy nivós, értelmes, élet legyen. Sokszor mondjuk -nincs élet benne- nincs tűz benne,de akik az igét ismerik és a tanítás által jót cselekednek, másokat is az ige ismeretre buzdítanak, azok a sók. Ilyen só szeretnék lenni Uram a te segítségeddel. Ámen.


Ó Uram, mily félelmetes vagy!
Ellenségeidet szétoszlatod, mint a füstöt.
Legyen Szent háromszorosan Szent Neved!
A Te becsületességed megdicsőít Téged
a mi gonoszságunkban.
A Te hűséged megdicsőít Téged
a mi hűtlenségünkben.
Keressen Téged minden szív, Uram,
és hívja segítségül Nevedet!
Találjon Rád,
aki sohasem keresett,
hogy ezt mondhassa
színed előtt:
"Egyedül Istenben
van az oltalmazó igazságosság és erő!

Egyedül Istenben van életem,
örömöm és békém.
Kihez hasonlíthatnánk Őt?
Kivel tehetnénk
egyenlővé Őt?
Az Ő oltalmában virágoztam ki,
és nagy szeretetében örvendezem.
Dicsőség a Magasságbelinek,
dicsőség háromszorosan Szent Istenemnek!"
Uram, Rajtad kívül nincs más Úr,
mindvégig hirdetni fogom szabadító igazságosságodat. Ámen

Nincsenek megjegyzések: