2010. április 14., szerda

Kérlek Uram a te irgalmad és kegyelmed el ne fogyjon, használj minket gyermekeidet! Fel kell tudnunk rázni embertársainkat, hogy megértsék milyen fontos rád figyelni. Szóljuk és szórjuk a magokat, és legyen aki felcsipegeti. Ámen.


Kérünk, Atyánk figyelmeztess a te Szent Lelkeddel a rossz megkötöttségek elhagyására, hogy halljuk a te hangodat és örömöd legyen bennünk. Ámen.


Kérünk drága jó Urunk , hogy tarts meg a te utadon minket, mert akkor tudhatjuk, hogy a mi reménységünk nem csalóka ábránd, hanem a te igaz valóságod. Ámen.


Kívánságból bűn, bűnből halál, halálból feltámadás.
Hányszor győzött már a kívánság feletted?
Mondod: sokszor. S a bűn? Az is, feleled. A halál pedig nevetett.
Ilyenkor mindig meghalt valaki bent.
Azt mondom: halálból feltámadás, bűnből engedelmesség, kísértésből LEHETŐSÉG.
Mert Valaki győztesen meghalt a hegyen! Ámen
(Kalocsai Tamás)


Könyörülj rajtunk Urunk, hogy beragyoghasd egész külső és belső életünket, hogy lehessünk a Vőlegény barátja, úgy, mint soha eddig, hogy minden ember, aki bennünket lát, Jézus Krisztus után vágyakozzon. Tedd meg ezt nevedért, dicsőségedre. Köszönjük, hogy hallod szavunkat. Ámen
(T.L.)


Köszönjük Atyánk, hogy adtál vigasztalót az ember mellé, aki sokszor meg segíti és megvigasztalja a fájdalmaival küszködő embert. . Hála és dicséret Atyánk minden jó téteményedért.Ámen.


Köszönjük az igét, és a benne rejlő kegyelmet, irgalmat amit néped iránt tanúsítasz Atyánk. Köszönjük, hogy gondolsz azokra akik még nem a tieid. Minden embernek szól ez az ige aki elfogad téged és a Fiadat Jézust. Mert minden emberre nézve meg van a te jó terved, és ebbe akarunk be állni. Imádkozzunk embertársainkért, hogy ismerjenek meg téged, és vágyódjanak a te közelségedbe jutni, és így a te jó terved érvényesüljön életükön.Dicsőség Istennek, és békesség az embereknek. Ámen.


Köszönjük az ígét, és örülünk,hogy a gyermek megszületett és felnövekedet, bizodalmunk van benne nekünk is a mai ídőkben.Mert van aki megszabadít minket minden nyomorúságtól, ámen


Köszönjük Istenünk az üdvösségünket, a kegyelmet és az irgalmat amivel megajándékoztad az emberiséget. Ámen.


Köszönjük Jézus Krisztus a bennünk való életedet, ezt a győzelmes életet. Áldunk azért, hogy Te éled ezt az életet. Kérünk, áldj meg minket, szólj még hozzánk, amire szükségünk van, add meg Igédben. Kérünk, készíts fel minket a szolgálatra, és hadd lehessünk boldog közösségben Veled és egymással. Ámen
(T.L.)


Köszönjük kedves Atyánk, hogy bizol bennünk, és felelösséggel szeretnénk ezt cselekedni. Ámen.


Köszönjük Uram azt a mérhetetlen kegyelmet, szeretetet amivel elárasztasz minket, és minden bajban, nyomorúságban tudsz nekünk vigaszt adni. Az a bölcsesség ami csak tőled van , adjon nekünk minden problémában megoldáshoz vezető utat. Ámen.

Nincsenek megjegyzések: