2011. december 11., vasárnap

(13) - Ima a védettség kegyelméért

Ezt az imát Isten, az Atya adta az Isteni Irgalmasságról nevezett Máriának sürgetvén ezt az imádságot azokért a lelkekért, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt visszautasítják Jézus Irgalmát.

„Fiam most Irgalmasságával betakarja az egész emberiséget, és amikor a lelkiismeret megvilágítása már bekövetkezett, akkor ebben a szakaszban imáitokra nagy szükség lesz. Imáitok, gyermekeim, segíteni fog azon emberek megmentésében, akik továbbra is nyíltan elutasítják azt az Irgalmasságot, melyet Fiam fog megmutatni nekik.

Az Én ünnepélyes ígéretem az gyermekeim, hogy mindazok, akik szeretett Fiam, Jézus Krisztus nevében hívnak Engem testvéreik megmentésére, azonnali védettségben részesülnek. Különleges kegyelemben fognak részesülni mindazok közületek, akik egy teljes hónapon keresztül felajánlják imáikat ezen lelkek üdvösségéért.

Az alábbi imát kérem tőletek:”

„Ó, Mennyei Atya, szeretett Fiad, Jézus Krisztus szeretete által, kinek kereszthalála a bűntől megmentett minket, kérlek, mentsd meg mindazokat, akik még visszautasítják Irgalmassága Kezét. Áraszd el lelküket, drága Atyám, szereteted zálogának jelével. Könyörögve kérlek Téged, Mennyei Atyám, hallgasd meg imámat, és mentsd meg ezeket a szegény lelkeket az örök kárhozattól. Add, hogy Irgalmasságod által legyenek ők, akik majd elsőként lépnek be a földi Béke Új Korszakába.”

Megjegyzés: Azok részesülnek majd a védettség kegyelmében, akikért imádkoznak.

Nincsenek megjegyzések: